Lydterapi eventer
Skriv en kommentar

Lydterapi med krystallboller på «LOGBUA» og i Italia

Samarbeidet med Per Arne Log på LOGBUA

Jeg møtte Per Arne Log for ca. 1 år siden, etter å ha kommentert et fotografi han hadde tatt av rullesteinstranden i Sandvika i Åna – Sira og lagt ut på Instagram. Det ble til et møte på kafe hvor begges kreative sinn møttes, og starten på et spennende samarbeid med konseptutvikling for dem som søker noe utenom det ordinære.

LOGBUA – «huset på havet»

Per Arne har restaurert et gammelt sjøhus i Åna – Sira, som han leier ut til privatpersoner og firma. Det fremstår i dag som et topp moderne 3 etasjers hus bygget på påler slik at det «flyter på havet». Nærheten til naturen, sjøen og stillheten gjør at dette er det perfekte stedet for rekreasjon av kropp og sinn. Konseptet her er bygget på ordene: «FOOD», «ART», «MOSS» og «SEA». På Logbua kan du få servert god italiensk mat og vin, nyte kunst på veggene (som også selges), lese i kunstbøker og oppleve lydterapi i grupper og/eller i en – til – en behandlinger. Alt dette kan nytes på en perle av et sted med umiddelbar nærhet havet og den ville norske naturen.

GUIDEDE TURER TIL ITALIA

Per Arne har bodd i Italia i mange år, og er lommekjent i området rundt Quercianella (Toscana) hvor han har egen leilighet, bare et steinkast fra sjøen. Vi arrangerer gruppeturer herfra til ulike steder i Italia med tanke på at du skal oppleve det beste av mat, kultur, kunst og det som Italia ellers måtte by på. Jeg er med på turene som lydterapeut, og vi er opptatt av å skape unike opplevelser for våre kunder, som de sent vil glemme. I de neste blogginnleggene vil du få en smakebit på de stedene vi har besøkt, og de lydterapeutiske opplevelsene kundene våre har fått oppleve. Mitt ønske for opplevelsene med oss er at du skal reise hjem med et inntrykk av at du har opplevd noe spesielt og noe unik, som du husker for resten av livet. Velkommen til en spennende reise inn i lydterapiens verden!

Foto: Quercianella

lydterapi.tovemoss.no

Legg inn en kommentar