Lydterapi eventer
Skriv en kommentar

Intimkonsert i privat kapell i Italia

Dette lille kapellet ligger ved en gammel romervei langs kysten gjennom Toscana. Det er privateid og jeg hadde en intim krystallbollekonsert her for eierne og deres familie. Da jeg entret kapellet ble jeg med en gang fylt av en fredelig følelse, atmosfæren hadde en rolig og behagelig ånd over seg. Dette ble ytterligere forsterket ved å studere de vakre vegg,- og takmaleriene av engler som har preget bygget i flere hundre år. Det vitner om et kunstnerisk sinn som har lagt sin lidenskap og sitt talent i penselen for å skape kunstverk for å glede dem som levde på hans tid, og dem som kom etter ham.

«Jeg lukket døren, satte meg ned ved alteret, tente noen stearinlys og begynte å spille. Med et ble rommet fylt med vakre og harmoniserende toner fra krystallboller. Den gode akustikken i rommet skapte en klang utenom det vanlige, og tok konserten til et nivå av en nesten sakral opplevelse. Konserten var som en reise i tid, med en sterk følelse av nærvær og nærhet til alle dem som har lagt igjen sine bønner og drømmer her opp igjennom årene. Også til dem som kom hit i dag, og vil komme i fremtiden for å søke en stille stund i refleksjon og ettertanke. Stillheten i rommet under seremonien, selv blant de små barna, vitnet om en spesiell og sterk opplevelse de sent vil glemme. Det varmer mitt hjerte».

lydterapi.tovemoss.no

Legg inn en kommentar