Lydterapi eventer
Skriv en kommentar

VIP event i «kirken til SAN JACOPO», ISOLA SANTA i Italia

På en av de guidede turene våre tok vi med turistgruppen vår på en kjøretur langt opp i fjellene, nær marmorbruddet i Carrara hvor Michelangelo så Davidstatuen i en stor hvit marmorblokk. Smale, kronglete og trolske veier med store frodige overhengende trær ledet opp til den lille skjulte og nesten eventyraktige landsbyen Isola Santa. Denne gammel middelalderbyen har gjennom tidene vært et sted for losji for pilegrimer og andre reisende. Her finner du «kirken til San Jacopo» med sitt vakkre klokketårn, bygget i år 1260.

«Gamle kirker er blant de vakreste stedene jeg kan tenke meg å spille. Kirker har en helt spesiell stemning og atmosfære, preget av de energetiske fotsporene og historiene til alle som har kommet her for å hvile, finne trygghet og be. Kirker er også utformet med tanke på god akustikk, og sammen med klangen fra krystallboller skapes en helt unik opplevelse. Flotte utsmykninger som historiske malerier, statuer og utskjæringer forsterker og tilfører noe til denne opplevelse».

lydterapi.tovemoss.no

Legg inn en kommentar