Lydterapi eventer
Skriv en kommentar

Reportasje for bokasinet «FEELGOOD» 2. utgave 2019

En av de mest spennende og eventyrlige oppdragene jeg har vært med på var når bokasinet «FEELGOOD» var på LOGBUA, for å lage en reportasje om konseptet vårt her. «FEELGOOD» er et bokasin for kunst, kultur og design av magasingründer, konseptutvikler og redaktør Gullaug Pless. Dette er et meget eksklusivt bokasin som kommer ut to ganger i året. Det kan kjøpes på Narvesen og du finner det på flere store hoteller i Norge. Historiene og menneskene er håndplukket, og noen av dem du kan lese om er: Magne Furuholmen, Lene Marie Fossen, Camilla Prytz, Morten Krogvold m.f.

 

 «Jeg er nysgjerrig og trigges av det autentiske og genuine, det som skapes av hengivne sjeler. Kvalitet og ekthet, gjerne noe annerledes, men alltid med ufravikelige krav til kvalitet.»

– Gullaug Pless –

Gullaug og hennes flotte team møtte oss på Logbua hvor vi tilbragte noen dager sammen for at de skulle få muligheten til å bli kjent med oss, Logbua og konseptet her. Dette var noen innholdsrike dager hvor vi hadde ulike opplevelser sammen. Jeg husker best den dagen vi tok med kunstneren Kaire Kitse og fotograf Trond Andersen til en av hulene i Brufjellet, for fotoshoot med meg og krystallbollene. Lokasjonen for fotoshooten var en relativt ukjent hule utenfor den vanlige turstien til de berømte Brufjellhulen, som Per Arne Log kjenner godt til. Turen var strabasiøs med krystallboller i sekker og Trond og Kaire med dyrt kamerautstyr langs bratte fjellsider som endte i havet. Det ble en del fjellklatring, men da vi omsider kom frem og fikk satt opp krystallbollene skjønte vi alle at det var verdt turen. Klangen fra krystallbollene som fylte hulen, bølgeskvulp og lukten av hav, solen som skinte og laget spennende skygger i hulen. Iverne etter å ta fotografier og dokumentere en setting som representerer noe nytt og unikt som aldri har blitt gjort før! Stemningen mellom oss var til å ta og føle på. Alle glade for at vi hadde jobbet så hardt for å få til denne fotoshooten. Når tørr å satse på å gjøre noe annerledes, vanskelig og kanskje litt crazy, gir det ofte de beste historiene og de mest spektakulære fotografiene.

Melkehvite krystallboller og hvit drakt mot de røffe og mørke fjellveggene skapte et stemning som ikke kan forklares, men som må oppleves. Og som de sier, et bilde sier mer enn 1000 ord.

Takk til Gullaug og hennes fantastiske team for samarbeidet og den flotte 14 siders reportasjen i «FEELGOOD» 2. utgave 2019.

lydterapi.tovemoss.no

Legg inn en kommentar