Lydterapi eventer
Skriv en kommentar

Lydspa i varmekilder i BAGNI SAN FILIPPO

Å være ute i naturen har forskning vist at har mange positive helseeffekter. Frisk luft renser lungene og gir bedre immunforsvar, det gjør deg gladere og du får mer energi. Og sist men ikke minst, det får deg til å senke skulderen og slappe av. Jeg søker ofte naturen for å finne tilbake til meg selv og kjenne at jeg lander etter hektiske dager på jobb. Det hender at jeg tar med meg noen av krystallbollene mine på disse utfluktene, og jeg ser gang på gang hvor godt dette passer sammen. Jeg har derfor utviklet konseptet med

«lydterapi ute i naturen» – naturens iboende beroligende effekt blir ytterligere forsterket av den dype avspenningen krystallbollene trigger i kropp og sinn. I tillegg får du en opplevelse du sent vil glemme!

Jeg har en lidenskap for å finne steder og skape atmosfærer for unike opplevelser for de som velger meg som deres lydterapeut! Da jeg etter tips fra Per Arne Log kom til mineralkildene i Bagni San Filippo, visste jeg med en gang at dette var et perfekt sted for de som søker dyp avspenning, i omgivelser som tatt ut fra en eventyrfilm i det jeg vil kalle naturens eget spa. Disse varmekildene ble brukt helt tilbake til romertiden på grunn av sin behagelige temperatur, nydelige omgivelser og helsebringende effekter. Vannet som renner ned i kulpene er svovelholdige og rike på kalsium. De særegne egenskapene til vannet gjør dem effektive i bekjempelse av visse typer sykdommer, for eksempel i luftveiene og dermatologisk sett.

«Se for deg en mørk skog om kvelden, hvor stjernene lyser opp himmelen og tretoppene som små funklende diamanter. Du lukker øynene og hører susingen i trærne. Du tar et dypt åndedrag og kjenner den friske duften av skog. Roen begynner å senke seg. Lommelykten din lyser opp stien som bukter seg innover i skogen. Etter en stund oppdager du et sted langt der inne hvor det kommer skinnende lys mot deg. Du følger stien til skogens kjerne og møtes av et romantisk hav av kubbelys, som omringer en dampende og kalkhvit varmekilde med lyseblått vann. Konturene av de organiske kalkformasjonene i ulike farger som omringer kulpen trer også frem i lyset.

Du synker ned i kulpen, hviler hodet på den skinnende hvite kalken og lar det varme vannet omslutte deg. En behagelig lyd av rennende vann forsyner kulpen med nytt varmt vann kontinuerlig. Harmoniserende toner fra krystallboller fyller luften og øregangen, roen senker seg og du blir avslappet i hele kroppen som flyter rolig i vannet. Du befinner deg i naturens egen spaavdelig, og nyter stemningen mens du ser på stjernene som blinker mellom tretoppene».

Dette er et eksempel på en opplevelse jeg ønsker å skape for deg. Et pusterom fra hverdagen, et fristed hvor du kan være deg selv, senke skuldrene og slappe av.

Mitt motto er at alt er mulig!

Jeg gjør mitt ytterste for å skape øyeblikk som dette, om det er på et sted jeg velger ut eller om du har et sted i tankene du kunne tenke deg å ha lydspa. På hytten, i båten eller et annet sted, jeg kommer dit du er!

For å booke en magisk opplevelse kan du kontakte meg HER

lydterapi.tovemoss.no

Legg inn en kommentar