Lydterapi eventer
Skriv en kommentar

Lamaer ved LISTA FYR

Hovedbildet er tatt da jeg var på Lista fyr og besøkte de mange lamaene som går fritt her og beiter. Den ene lamaen ble veldig nysgjerrig på krystallbolleklangen, han kom nær meg og ble stående en stund før han rolig ruslet videre.

NY BEHANDLING! LYDTERAPI FOR DYR:

Etter å ha hatt en rekke lydterapibehandlinger i hjemmene til folk, ser jeg gjentatte ganger dyrs nysgjerrighet, positive tilnærming og nærhet til krystallbollene og meg ved spilling. I og med at dyr er sensitive for energier, er de åpne og mottakelige for ulike typer energibehandlinger. Lydterapi med krystallboller er en slik behandling, hvor man arbeider med energisystemet i kroppen. Basert på disse erfaringene med dyr de siste årene, har jeg utviklet konseptet

«lydterapi for dyr» – dyrene omringes av harmoniserende og pleiende toner fra krystallboller, under rolige og trygge omstendighet i eget hjem, på gården e.l.

På forhånd har jeg vært i kontakt med deg for en kort brifing angående omstendigheten til dyret/dyrene (nylig adopsjon, separasjonsangst, situasjonsstress o.l.). Jeg setter ingen diagnoser eller gjør noen form for medisinsk vurdering, men tilbyr en avslappende lydterapeutisk opplevelse som kan gi dyrene dine ro, balanse og fornyet energi. Dette er også en fin gave og opplevelse for glade og friske dyr.

«Jeg er veldig glad i dyr og nærheten til dem er noe av det fineste jeg opplever!»

Bestill time til ditt/dine dyr her

Legg inn en kommentar