Lydterapi eventer
Skriv en kommentar

Performance med krystallboller i BAGNO VIGNONI

Bagno Vignoni er en gammel italiensk landsby som ligger på en høyde over Val d’Orcia i Toscana. Stedet er romantisk, intimt, mystisk, eksklusivt og har mye historie i murene. Midt i kjernen av landsbyen ligger det et eldgammelt basseng med kurvann kjent fra antikken. Det har vært et badested for de rike og velstående i lang tid, blant annet Lorenzo il Magnifico, Katerina av Sienna og pave Pius ll. Bassenget prydes av yndig kunst som lyses opp om kvelden.

 

Som kunstner er musikk og kunst en kombinasjon som interesserer meg, da jeg opplever at det tilfører kunsten en ny dimensjon og dybde. Jeg jobber med og utforsker stadig vekk denne kombinasjonen i min kunstneriske praksis, og ønsket å oppleve krystallbollenes mange toner på dette stedet med vakker kunst, som har vært besøkt av mange kunstnere opp igjennom tidene. En kveld tok Per Arne og jeg med oss krystallbollene og jeg hadde en performance for landsbyens innbygger og tilreisende, under en funklende stjernehimmel med lysende ballerinaer stigende opp fra det dampende vannmagasinet som reflekterte en skinnende måne. Atmosfæren var til å ta og kjenne på, i det tonene fra krystallbollene smeltet sammen med stedets mystikk og stemning om kvelden.

Har du et spesielt sted i Norge eller i utlandet du liker å reise til, hvor du kunne tenke deg en konsert, event e.l. med lydterapi med krystallboller? Ta kontakt for et spennende tilbud!

lydterapi.tovemoss.no

 

Legg inn en kommentar