Smykkekunst
Skriv en kommentar

TOVE MOSS – egen stand på ONS i år!

TOVE MOSS = ONS

 

Da jeg begynte å planlegge smykkekolleksjonen, «THE JOURNEY», for noen år tilbake hadde jeg klart for meg hvilke visjoner jeg hadde for kolleksjonen. Jeg er en drømmer og det er noe ingen kan ta fra meg. Selv i voksen alder så drømmer jeg som om jeg var liten igjen, det er en gave  jeg verdsetter høyt! Dessverre er dette noe mange voksne glemmer bort, for i  voksenlivet havner man fort i tralten hvor man blir altfor kritisk og realistisk, ikke rart med tanke på hvor sterk janteloven står i vårt samfunn.. Nå skal det sies at jeg har en mor som alltid har støttet meg i drømmene mine så TUSEN TAKK MAMMA, du er mye av grunnen til at jeg har komt så langt! Desverre som vi alle vet så er det alltid noen som kommer med små stikk over lengre tid og det blir man påvirket av, så det er ikke rart at man glemmer hvor fantastisk fri man var som barn…

Min man har et fantastisk uttrykk jeg vil trekke frem i dag, «The sky`s the limit», og det er sant. Jeg drømmer stort og selv om jeg går på trynet noen ganger så slutter jeg aldri å drømme.

Da jeg gikk på kurs hos Skape sa mentoren min: «det er viktig å ha hårete mål, det er ikke nødvendig å nå disse målene, men det er viktig å alltid ha noe å strekke seg etter». Mitt hårete mål var (blant annet) å stille ut på ONS, jeg tenkte det måtte være et greit hårete mål å strekke seg etter, for det kom jo aldri til å skje. Så det er med et stort smil om munnen at jeg i dag kan fortelle deg hva jeg har jobbet med den siste tiden, nemlig å forberede meg til å stille ut kunst – smykkene mine på ONS i Stavanger, verdens nest største olje,- og gassutstilling!

Det å nå et hårete mål er som å være i en «fri flyt tilstand» som det ble snakket om på sosionomstudiet, nå vet jeg hva det betyr!

Selv om gleden er stor ved å oppnå et hårete mål skal det sies at dette ikke kommer gratis, jeg har mildt sagt jobbet ræven av meg (beklager uttrykket) for å bli klar til mandag. Det har vært  og er forsatt vanvittige mengder med arbeid og jeg har jobbet lange dager og netter for å komme i mål. (Du kan jo tenke deg hvordan store oljefirmaer delegerer alle oppgavene til ulike ansatte før en slik messe, jeg må gjøre alt alene!) Jeg er bånnsliten og kjenner det skal bli godt å bare være tilstede på ONS og kose meg med det jeg har oppnådd 🙂

Heldigvis har jeg hatt gode støttespillere med meg på veien, noe jeg er veldig takknemlig for! Jeg vil rette en spesiell takk til noen som jeg ikke kjenner så godt, men som virkelig har stilt opp for meg nå den siste tiden!

Jeg trengte banner og firmalogoskilt og da henvendte jeg meg til Rune Kydland som driver «Renomme – skilt og dekor» på Bryne. Han har det supertravelt nå for tiden med mange oppdrag, men tok seg allikevel god tid til å hjelpe meg.

Hovedside

IMG_5317 (2)IMG_5404 (2)

Logoskilt (2)

Skiltet ble perfekt, akkurat slik jeg hadde sett det for meg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En annen som har vært super er Gaute Bjerk som driver «Snekkerboda», som ved hjelp av ideer fra meg snekret sammen fire bokser/pidestaller til en konseptuell utstilling som også blir vist, for første gang offentlig, på årets ONS.

https://www.facebook.com/Snekkerboda/?ref=ts&fref=ts

IMG_5372 (2)

 

 

 

 

 

 

IMG_5397 (2)

Litt Lady maling må til 🙂

Jeg blir nødt til å gå tilbake til arbeidet mitt nå for å bli ferdig til mandag, men vi snakkes!

GOD HELG!

(Bilder fra tiden jeg har jobbet med forberedelsene til ONS)

IMG_5421 (2)

Rart å se seg selv i stort format 😉

P8190130 (4)

For å finne bilde som passet til den konseptuelle smykkeutstillingen så var jeg ute og snorklet en dag og fant dette fantastiske motivet!

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_5364 (4)

Her lager jeg utkast til fotografiet som pryder den konseptuelle utstillingen som vises for første gang på ONS: «Verden er i endring og det er også vi – å tenke utenfor boksen»

IMG_5382 (2)

Alt i alt har jeg lest nærmere 30 sider med HMS regler foran dette arrangementet, så da fikk jeg tak i en refleksvest – safety first 😉

IMG_5381 (2)

Min berømte dult, frisyren for hektiske dager!

 

 

 

Legg inn en kommentar