Tema
Skriv en kommentar

Meningsfylte sammentreff

SYNKRONITET – MENINGSFYLTE SAMMENTREFF

Nå sitter jeg her i godstolen med en veldig god følelse i kroppen, en følelse av ro, balanse og fred. For en opplevelse! I dag ønsker jeg å skrive om det jeg kaller meningsfylte sammentreff.

Jeg har i lengre tid tenkt på å bestille en time på et alternativsenter i Rogaland som jeg kjenner til som utfører «aurakorrigering», men jeg har ikke fått somlet meg til å gjøre det enda. Etter at jeg sa opp Nordsjøjobben som gjorde meg dypt ulykkelig har jeg følt meg i ubalanse og at jeg trengte en fresh start med nytt påfyll av energi.

Kropp, sinn og ånd er sterkere knyttet sammen enn det mange tror, og dersom man har det fysisk eller psykisk tungt/vondt/vanskelig skal du ikke se bort ifra at det henger sammen med en ubalanse i energisystemet i kroppen, dette kan ses i auraen din.  

En dag for ikke lenge siden fikk jeg helt uventet en melding på telefonen min fra ei jente som jeg så vidt har hilst på før og hun spurte om jeg ønsket å komme til en time hos henne for «korrigering av energiene» i kroppen. (Det som skjer er at man jobber med blokkeringer og løser opp disse for å få en fri flyt av energiene i kroppen igjen –  dette påvirker både den psykiske og fysiske kroppen). Det var merkelig at jeg fikk tilbud om dette nå med tanke på at jeg har ønsket å delta på en slik time en stund. Det var akkurat som om vi søkte hverandre på en måte uten ord og uten å ha noen spesiell kjennskap til hverandre fra før av. Hun hadde sendt ut tanker om at hun ønsket «en klient» om man kan kalle det det, og jeg en behandler. Her kommer ordet meningsfylte sammentreff  inn. Noen ganger i livet ditt har det kanskje skjedd ting hvor du har stilt deg selv spørsmålet om dette var tilfeldig eller ikke? La meg gi to eksempler:

1.      Du har endt opp i en situasjon hvor du trenger hjelp og du tror du er helt alene. Plutselig dukker det opp en person fra intet og hjelper deg. Merkelig at denne personen var her akkurat på rett sted til rett tid? Tilfeldig?

2.      Du tenker på en person og plutselig ringer denne personen til deg fordi han/hun også tenker på deg akkurat nå.

Dette kalles meningsfylte sammentreff og det er ikke tilfeldig at dette skjer akkurat når det skjer. Jeg kunne komt med mange flere eksempler og utdypet over mange sider hva dette innebærer fordi jeg synes temaet er kjempeinteressant, men i og med at innlegget i dag handler om timen jeg hadde får jeg la dette ligge til en annen gang.

Når du har «sendt ut et ønske» om noe (akkurat som en bønn som du «sender ut»), og i tillegg har et åpent sinn; du har troen på at når du trenger hjelp eller veiledning så kommer den til deg og er åpen for det som måtte dukke opp på din vei, så har du «tunet inn» på en frekvensen («radiokanal» om det er lettere å forstå) som andre som søker noe også er inne på. På denne frekvensen åpner det seg muligheter for deg og andre «påloggede».

Jeg vet dette høres merkelig ut, men det gir mer mening om du har opplevd dette selv (bøker som den verdenskjente «The Secret» utdyper dette).

Kvantefysikken har bevist at alt som eksisterer er energi (for de som må ha vitenskapelige fakta for å tro på noe, hehe) og energien i cellene -> kroppen vibrerer på spesielle frekvenser. Denne energien sendes ut fra kroppen og andre kan oppfatte den. Du har kanskje senset andres sinnstilstand uten å ha snakket med dem eller tolket kroppsspråket, f.eks ved å ha komt inn i et rom og tenkt «ok, her var den en tung energi»? Har du noen ganger følt deg helt på bølgelengde med noen? Hørt og gruppeenergi før? Alt dette handler om energier og deres samspill, og alle mennesker er utsatt for denne energien bevisst eller ubevisst hver dag, uavhengig av om du er en åndelig person eller ikke. Gir tanken om meningsfylte sammentreff  mer mening nå?

Den kjente psykiateren Carl G. Jung har også skrevet om denne synkroniteten som meningsfylte sammentreff handler om.

Jeg mener absolutt at dette møtet i dag var et meningsfylt sammentreff, hun opplevde det også slik. Det viste seg etter hvert at vi var like på flere området så det var ikke rart at vi hadde lett for å «tune inn» på hverandre.

I løpet av behandlingstimen ble jeg bevisst på mange sider ved energisystemet mitt og fikk rensket opp i noen ting som har hindret fri flyt av energier i kroppen. Blant annet ble jeg bevisst på og oppmuntret til å ta tak i noen situasjoner som jeg ikke opplever som bra for meg, og si klart ifra om at dette ikke går lengre.

2

Da jeg var ferdig med timen gikk jeg en tur på kafe for å fordøye alt, lese litt og manne meg opp til å ta tak i den konkrete situasjonen jeg ønsket å ordne opp i. Etter å ha sagt ifra satt jeg med en stor lettelse i kroppen, samtidig som jeg var klar over at jeg hadde «kappet en streng» som den siste tiden har vært en (lite konstruktiv) trygghet og sikkerhet for meg.

Nok en gang har jeg distansert meg fra noe som i begynnelsen opplevdes som trygt og sikkert og kastet meg ut på dypt vann. Jeg føler på mange måter at livet i perioder er en stor prøvelse; når man tror at ting er trygt og sikkert blir alt snudd opp ned igjen og man må begynne på nytt med å bygge opp en trygg ramme rundt seg. Jeg liker stabilitet, men samtidig så har jeg aldri følt at jeg har levd så sterkt og inderlig som nå når alt er åpent og usikkert. Fordi jeg har troen på og er åpen for at jeg får hjelp når jeg sender ut et ønske om det, så er jeg sikker på at ting ordner seg 🙂

3

«And, when you want something, the whole univerce conspires

in helping you to achieve it.

– Paulo Coelho –

 

 

 

 

 

 

Legg inn en kommentar