Smykkekunst
Skriv en kommentar

PINK PARTY

 

I dag tenkte jeg å skrive om kvelden min på Pink Party som jeg deltok på for to helger siden. Jeg har ventet litt med å skrive da jeg hadde håpet på bilder fra fotografen fra den kvelden, men tenker at jeg heller kan legge ut bilder på bloggen når de kommer 🙂

Pink Party var et veldedighetsarrangement til inntekt for kronisk og kreftsyke barn på SUS. Jeg synes det var et kjempeflott intiativ og all ros til hun som arrangerte dette, det ble et vellykket arrangement!

Kreft er en forferdelig sykdom som rammer så mange i dagens samfunn, og dessverre har jeg selv familie som har gått bort i denne forferdelige sykdommen. Derfor stod det mitt hjerte nært å støtte denne saken og det å kunne donere et smykke føltes godt.

Jeg hadde store forventninger til denne kvelden og de ble innfridd. Det var god stemning og stor givervilje blant folk, og alle jeg snakket med virket veldig fornøyde med arrangementet.

Jeg var veldig fornøyd selv, det at jeg fikk vist smykkene mine på modellene på moteshowet toppet kvelden for min del. Når modellene gikk på den røde løperen kjente jeg meg rett og slett litt stolt over det jeg har laget og lagt så mye tid i å skape! Det var en god følelse å vise smykkene mine på denne måten og jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger fra mange som hadde fått med seg nykomlingen 😉

Jeg var så heldig å få en egen stand på Skjærgårdshuset til smykkene og det å kunne snakke direkte med folk og få den nære kundekontaktene var en ny og veldig interessant opplevelse. For meg er det viktig at kundene mine forstår konseptet bak smykkene og det å kunne fortelle om tanken bak smykkene med egne ord gav meg mye positiv energi og en positiv boost som jeg faktisk lever på enda!

«Nysgjerrigheten, entusiasmen og tilbakemeldigene i fht. TOVE MOSS er veldig viktige for meg og gir meg en god pekepinne på hvor jeg er, hva jeg kan tilby og sist men ikke minst at jeg skaper noe nytt og spennende som folk liker!»

 

IMG_2081

I løpet av denne helgen ble jeg kjent med noen virkelig flotte mennesker som hjelper og støtter meg på veien med å etablere smykkemerket mitt. Jeg er så glad for at jeg ble kjent med dere, dere er helt fantastiske og jeg føler meg så heldig!

 

 

Legg inn en kommentar