Smykkekunst
Skriv en kommentar

DAGEN FØR DAGEN

Det har gått i ett de siste dagene og mye har komt på plass, jeg er klar for helgen!

I dag skal jeg fortelle deg hva den lille hemmeligheten min var her for noen dager siden. I morgen arrangeres Pink Party på Skjærgårdshuset i Stavanger. Veldedighetsarrangementet er til inntekt for kronisk og kreftsyke barn på SUS. Da jeg hørt om dette tenkte jeg umiddelbart at jeg ønsket å bidra til denne saken, da kreft er en forferdelig sykdom som rammer så mange i dagens samfunn. Jeg har selv mistet familie til kreften så dette stod mitt hjerte nært. Derfor bestemte jeg meg for å donere et av smykkene fra «THE JOURNEY» til arrangementet, og kontaktet styret.

Det som skjedde den dagen i telefonen var at lederen for Pink party (noen dager senere) ringte meg opp. Hun likte smykkene mine godt og lurte på om jeg kunne tenke meg å kle henne som konferansier med et smykke og de modellene jeg ønsket på motevisningen som skulle være en sentral del av arrangementet. Jeg kunne også ha utstilling og eventuelt salg av smykker. Jeg ble veldig glad for denne beskjeden og det var ingenting som stod i veien for at jeg kunne være med på dette så jeg sa ja. Jeg har jobbet mange år som modell og synes det er kjempegøy med motevisninger, og smykkene mine på motevisning er noe jeg har drømt om!

 

It`s the possibility of having a dream come true,

that makes life interesting

 

Nå sitter jeg her med noen smykker foran meg som jeg tenkte skulle bli en del av utstillingen og motesvisningen i morgen, det kribler det i magen og jeg kjenner en spenthet i kroppen!

Jeg får gå tilbake til forberedelsene til i morgen, holder deg oppdatert med blogginnlegg og bilder etter den store dagen! 😀

 

 

 

 

Legg inn en kommentar