Media, Smykkekunst
Skriv en kommentar

Reportasje på TV Vest og uventet, men svært hyggelig telefon!

Bilde fra artikkel i Stavanger Aftebland, e - utgaven 25.12.2015

Nå sitter jeg her med lett hjertebank og høy puls. (Var inne og kikket på facebook og fikk nettop melding fra Veronika S. Fjeld i TV Vest om at reportasjen om smykkene kommer på tv i dag!!) Så reportasjen på TV Vest sine hjemmesider nå, veldig merkelig å se seg selv utenifra og på tv. Før jeg så reportasjen satt jeg med en skrekkblandet fryd, redd for hvordan jeg kom til å te meg på tv og kjempeglad og lettet for at dagen endelig er her hvor folk får mulighet til å se meg i arbeid i studioet mitt. Jeg tenkte at 2 minutter og 26 sekunder på skjermen kom til å føles som en evighet, men innslaget gitt så fort! Jeg er veldig fornøyd med reportasjen, men det er en del som jeg godt kunne tenke meg at kom med som jeg sa. Meeen på den andre siden så tenker jeg at det kanskje er like greit at ikke alt kom med fordi da kan jeg jo blogge om det! Som sagt er det en del om smykkene mine og historien bak som ikke har sett dagens lys enda og som jeg har veldig lyst til å fortelle om og som jeg mener er nødvendig for å forstå hele kolleksjonen. Akkurat nå har jeg et nytt smykke i produksjon og når det er ferdig og fotografert kommer jeg til å poste det på bloggen og skrive mer om tankene bak smykkekolleksjonen min, da gir alt mer mening..  så det er bare til å følge med i tiden som kommer *hemmelighetsfull* 😉

Nederst i innlegget finner du linken til reportasjen!

Den andre tingen jeg ville si i dag er at jeg som du kanskje har fått med deg på facebook hadde en annen spesiell opplevelse i dag. Jeg har sittet og arbeidet med smykker i studio i hele dag og plutselig ringer telefonen. Jeg kjenner ikke igjen nummeret og blir selvsagt nysgjerrig! I den andre enden er det ei dame som kommer med et tilbud i fht. smykkene mine som jeg bare ikke kunne si nei til! Jeg er fortsatt paff over hvordan ting ordner seg for meg (bank i bordet), dette var også helt uventet, og jeg klyper meg fortsatt i armen over det jeg fikk høre. Jeg har ikke lyst til å røpe for mye enda, fordi det er noen ting som må avklares først så jeg kommer til å si mer om dette når tiden er inne, stay tuned!

http://www.tvvest.no/oljesol-blir-kunst

 

 

Legg inn en kommentar