Media, Smykkekunst
Skriv en kommentar

TV Vest kom på besøk i dag og lagde reportasje om smykkene mine

I dag rundt kl. 10.00 ringte TV Vest meg opp og spurte om de kunne komme og lage en reportasje om meg og smykkene mine. Jeg ble kjempeglad og takket selvfølgelig ja til det! Jeg tenkte med meg selv at dette var en usedvanlig god start på dagen.

Det er klart at når det går opp for en at man kommer på tv for første gang så blir man litt klam i hendene, men Veronica Simoné er en helt fabelaktig dyktig og trivelig programleder så det tok ikke lang tid før den verste kameraskrekken var over, og vi gikk mer og mer over fra rollen som programleder og intervjuobjekt til to venninner som bare ikke har sett hverandre på en stund.

TV Vest 2

Det å bli intervjuet å snakke om sin store lidenskap og vite at dette når ut til folk der ute er så utrolig motiverende og gir et stort adrenalinkick. Med hånden på hjertet kan jeg si at jeg aldri har følt meg på så riktig plass i livet og det er en fantastisk god følelse!

En sak som jeg har skrevet om tidligere i bloggen er det at jeg ønsker å pushe meg litt på mine grenser som introvert for å ikke havne i et fastlåst selvpålagt og lite konstruktivt mønster. Det å tørre å snakke på tv er en av de desidert største tersklene jeg noen gang har overskredet og vet du hva, helt ærlig, det føles på den ene siden som ren galskap og total mangel på selvkontroll, men på den andre siden utrolig befriende..

Jeg har tenkt og tenkt og om jeg skal forsøke å beskrive dette med ord så må jeg få lov til å være så vågal å omskrive Neil Armstrongs første kommentar da han landet på månen: «»That’s one small step for man, one giant leap for mankind»» til følgende:

 

That’s one small step for someone, but one giant leap for an introvert 😉

 

Tusen takk til TV Vest som gir meg muligheten til dette, gleder meg til reportasjen kommer på skjermen!

12565563_10156550578565455_2164547841282694843_n

 

 

Legg inn en kommentar