Media, Smykkekunst
Skriv en kommentar

Året som har vært og året som kommer

Bilde fra artikkel i Stavanger Aftebland, e - utgaven 25.12.2015
Året som har vært og året som kommer

 

Vips så var julaften over (så altfor fort) og det nærmer seg nyttår. Jeg sitter og tenker tilbake på alt som har skjedd i år og det slår meg hvort fort tiden har gått. Selv om ferden har vært kronglete og til tider tung,  så er det godt å endelig kunne vise frem det jeg har sittet å planlagt og laget over lengre tid. Alt har vært så hemmelig, men nå som jeg har komt ut med smykkene mine så føles det bare godt!

Nå har jeg hatt lansering hos gullsmeden «GULLSMIA» i Stavanger og kommer til å ha utstilling med salg her frem til nyttår. Nylig inngikk jeg et samarbeid med oljemuseet om salg og utstilling av «THE JOURNEY» fra januar neste år og frem til sommeren. Jeg synes det er kjekt at det har komt så god respons på smykkene mine, det gir meg masse energi og motivasjon til å fortsette! Jeg gleder meg til å gå inn i det nye året, og ser frem til nye muligheter og utfordringer!

Jeg ønsker alle leserne mine en fortsatt god jul videre og et godt nytt år med mange spennende opplevelser 🙂

I dag i e – utgaven av Stavanger Aftenblad finner du en artikkel om smykkene mine og tankene bak smykkemerket «TOVE MOSS».

http://www.aftenbladet.no/energi/Lager-smykker-av-kjeledresser-med-oljesol-3833184.html#&gid=1&pid=1

 

 

 

 

 

 

 

Legg inn en kommentar