Dagbok
Skriv en kommentar

Kjære dagbok 6

KJÆRE DAGBOK, 6

 

Møte med min favoritt klesdesigner

Dette dagbokinnlegget er litt på siden av deg jeg skriver om, men jeg vil ta det med fordi det er et godt eksempel på at det kan være bra å utfordre seg selv på sin egen komfortsone.

Husker du da du var liten og drømte om å møte idolet ditt. Hva ville du sagt om du hadde gjort dette? Ok hold på denne tanken. I dag møtte jeg min favoritt klesdesigner som lager utrolig flotte kjoler! For dere som kjenner meg så vet dere hvem dette er, men for dere andre så vet jeg ikke om jeg skal skrive navnet fordi jeg ikke vet om det «er greit» å skrive, så dere får nok bare lure 😉

Jeg har tenkt som så at dersom man skal komme noen vei er det viktig å utfordre seg selv, og nå er jeg skrudd sammen på den måten at jeg av og til gjør ting som er helt utenfor min komfortsone, ikke noe som er midt på treet. En dag kom jeg på at jeg skulle vise noen smykker jeg har laget til min favoritt klesdesigner og få en tilbakemelding. For meg var dette veldig skummelt!

Noen dager før jeg viste dem var det åpning av ny butikk som jeg ville gå på. Jeg presterer å komme to timer for tidlig som var litt flaut, men designeren var veldig hyggelig og sa at jeg kunne kikke litt rundt og komme igjen to timer senere ved åpning. To timer senere står jeg i kø og det regner litt så jeg tar opp paraplyen. En mann spørr om han kan komme litt under paraplyen og jeg sier selvfølgelig ja og det viser seg å være faren til denne klesdesigneren.. Det var jo en spesiell opplevelse kan man si, men tenkte at dette var en fin oppvarming til det jeg har i vente.

Etter en fantastisk visning av klær og åpning av butikk med masse fint i føler jeg meg klar til å vise smykkene. Noen dager senere møter jeg opp i butikken etter avtale og viser smykkene og får absolutt positive tilbakemeldinger. Selv om dette var kjempeskummelt så er jeg glad for at jeg gjorde dette 🙂

Legg inn en kommentar