Dagbok
Skriv en kommentar

Kjære dagbok 2

KJÆRE DAGBOK, 2

 

Den siste tiden har jeg følt at energinivået mitt har steget mange hakk og det er en utrolig god og etterlengtet følelse. Jeg er så heldig som har familie og venner som støtter meg hele veien, det har alt å si!

Nå har jeg bestemt meg for å starte for meg selv!

Jeg føler meg så privilegert som får muligheten til å realisere drømmene mine.. Jeg gleder meg til å begynne på reisen min!

En viktig inspirasjonskilde i denne tiden har faktisk vært en tale av Steve Jobs som han gjorde for noen å siden. Jeg vil ta et lite utdrag fra talen hans med i dagboken min i dag som jeg synes er inspirerende og bra sagt.

 

«Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work, and the only way to do great work is to love what you do. If you haven’t found it yet, keep looking, and don’t settle. As with all matters of the heart, you’ll know when you find it, and like any great relationship it just gets better and better as the years roll on. So keep looking. Don’t settle».

– Steve Jobs –

Legg inn en kommentar