Tema
Skriv en kommentar

Introduksjon introversjon

INTRODUKSJON INTROVERSJON

 

Fremover kommer jeg til å skrive flere innlegg om det å være introvert, noe som er veldig mye av grunnen til at jeg ikke klarte å jobbe som renholdsoperatør i Nordsjøen. Et viktig spørsmål jeg vil besvare helt først er:

HVORFOR JEG ER SÅ OPPTATT AV Å SKRIVE OM INTROVERSJON

Svaret på dette er rett og slett veldig enkelt: som introvert føler man ofte at andre ikke forstår deg og misforstår din oppførsel, og det er nok mye fordi folk/samfunnet har for lite kunnskap om og fokus på introversjon, slik jeg oppfatter det. Dette gjør at jeg får lyst til å skrive om det å være introvert med et ønske om å bidra til mer forståelse for og aksept for introversjon, samt at jeg ønsker å formidle til andre introverte at de ikke er alene i den store verden. (Fordi vi ofte tilbringer mye tid for seg selv og ikke sosialiseres på samme nivå som ekstroverte, er det lett å få en følelse av at det ikke er noen som oss der ute og at man er alene om å ha det slik. Ute i samfunnet er det stort sett de ekstroverte som er mest synlige) Om du som introvert sitter der hjemme og leser dette nå så kan du tenkte:

«Hey, der var det en introvert til, nå er vi i hvert fall to»…

En siste og veldig viktige grunn til at jeg skriver om dette er for å avkrefte myter. Dette er et mørk kapittel som må opp og frem i lyset!

Det finnes mange ulike typer av introverte, så dette er på ingen måte svart/hvitt. Jeg kommer til å konsentrer meg om å skrive ut ifra hvilken type jeg er selv, og det er en type som ikke er så veldig sosial av seg. Da kan det heller være en fin oppgave for andre å skrive om andre typer, noe jeg mener er viktig for å vise de ulike nyansene som finnes. (Det må imidlertid bemerkes at det finnes mange fellestrekk).

Ps: disse blogginnleggene er både for introverte og ekstrovert.

 

 

 

Legg inn en kommentar