Tema
Skriv en kommentar

Hvordan jeg tankemessig bygde meg opp igjen – del 2

HVORDAN JEG TANKEMESSIG BYGDE MEG OPP IGJEN

Del 2

Du er unik

Du er unik, det finnes bare en av deg i hele verden og du må jo være skapt som du er av en grunn! Tenk kaoset hvis alle hadde vært skapt like, da hadde vi alle kranglet om de samme jobbene og det hadde vært mange stillinger som aldri hadde vært ansatt noen i! Du ser bildet.. Tilbake til poenget over, tenk hvor utrolig detaljert og nøye alt er skapt i denne verden, hvorfor skulle ikke du også være det? Det finnes en grunn til at du er akkurat som du er, og det blir jobben din å finne ditt potensiale som er spesielt for deg og utvikle dette til noe vakkert og stort. Dette handler mye om å akseptere den man er, og jeg har jobbet med og jobber med å akseptere deler av hvem jeg er: jeg er introvert – jeg må se på de styrkene dette gir. Jeg har også lært hvor viktig det er å finne riktig miljø ut ifra hvem du er: et miljø som stimulerer og gir rom for din utvikling, som lar deg være den du er. Det er først da du får muligheten til å vokse og utvikle deg. Og du kan ikke sitte og vente på at det perfekte øyeblikket til å realisere deg selv, da blir du sittende på gjerdet og livet suser forbi. Du må oppsøke og lete etter mulighetene for de finner ikke deg (det skjer ikke så ofte i hvert fall).

Jeg kan ikke husker hvor jeg leste dette, men en gang for lenge siden leste jeg at vi bruker tre fjerdeparter av livene våre på å forsøke å være som andre mennesker. Er ikke det egentlig ganske trist? Jeg tenker som så at det som er suksess for en person ikke nødvendigvis er det for en annen. Så hvorfor skal man da søke det som andre har, dersom det i utgangspunktet er feil for deg og ikke har noen verdi? Jeg vil nok nå se på suksess som det å realisere sitt potensiale og berike verden med nettop det man er flink til, fordi man er den man er.

Å arbeide kreativt og kunstnerisk gir meg sinnsro,  fordi jeg får uttrykke hvem jeg er. Å finne sin plass vil jeg si er å komme så nær lykke man kan.

Det siste jeg vil si i denne sammenheng er at man ikke må være så opptatt av hva andre sier, det vil alltid være noen som liker det du gjør, mens andre ikke gjør det. Jeg synes dette er vanskelig til tider fordi det er noen som har veldig sterke meninger om det jeg holder på med, men sil ut det som er viktig for deg og det som ikke er det. Negativitet avler bare negativitet.

Ha troen på at alt kommer til deg i rett tid

Det er noe av det viktigste jeg vil si til deg. Jeg har troen på at hvis du virkelig ønsker noe (da tenker jeg på positive ting) så kommer det til å gå i oppfyllelse. Det hjelper også å visualisere seg det ønskede resultatet som om det faktisk er slik situasjonen er, tankens kraft har jeg erfart at er sterk. Av og til må man også ta livet litt som det kommer og la veien bli til mens man går. Selv om dette er kjempeskummelt til tider, så er det virkelig da man føler at man lever. Jeg har aldri følt at jeg har levd så mye som nå som jeg har startet for meg selv.

 

Dette bildet tok jeg da jeg var på pilgrimstur til Machu Picchu. Jeg hadde gått lenge og hadde så lyst på noe søtt - dvs cola, hva er oddsen for å finne cola midt uti "ingenmannsland"! Det er utrolig hva som kommer til deg om du bare har troen på det ;)

Dette bildet tok jeg da jeg var på pilgrimstur til Machu Picchu for noen år siden. Jeg hadde gått lenge og hadde så lyst på noe søtt – dvs cola. Hva er oddsen for å finne cola midt uti «ingenmannsland»?! Det er utrolig hva som kommer til deg om du bare har troen 😉

 

 

 

 

 

 

Legg inn en kommentar